7.5.10



“Hold me tight” i “Flugzeuge imb Bauch”.
Institut Les Marines

”Els alumnes de vídeo de 4t d’ESO del Institut Les Marines de Castelldefels, dins el projecte COMENIUS “Love, songs and videoclips” que estem duent a terme des del curs 2008-09 juntament amb cinc instituts europeus, presentem els vídeos “Flugzeuge im Bauch” de Herbert Grönemeyer i “Hodl me tight” de Marlango.
“Flugzeuge im Bauch” el varem presentar el maig del 2009 a Lituània. Aquest vídeo ens agrada especialment per ser una aposta força arriscada i atrevida... “ ens sentim feliços de poder escollir lliurement” i és per això que varem fer una història d’amor gay i així ho varem expressar a Lituània.
Els deures pel cinquè vídeo del projecte COMENIUS estaven clars, fer un remake d’un vídeo oficial que estigués penjat a youtube. Per fer aquest treball varem escollir el vídeo de Luís Cerveró de la cançó “Hold me tight” de Marlango. Amb aquest vídeo varem tenir “un flechazo”, tant la cançó com el vídeo ens van agradar des del primer moment que els varem sentir i veure pel seu surrealisme-poétic-plàstic si és que es pot dir així. Va ser una feina delirant i surrealista com el mateix vídeo i és, sens dubte, el treball que més ens agrada de tots els que hem fet. El varem presentar a Bulgària el febrer d’aquest any.

No hay comentarios: